sunnuntai 10. elokuuta 2008

nilkkurit


Kohde sulkeutunut!

Image Hosted by ImageShack.us

Mustat keinonahkaiset, täysin uudenveroiset nilkkurit. Käyttökertoja muutama. Itse maksoin kengistä 50e

koko 37

lähtöhinta 30e

huutoaika päättyy 17.8.2008 klo 20.00

Kohde sulkeutunut!


11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

31e !

maywantsyou@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

35e

ani@webinfo.fi

Anonyymi kirjoitti...

Näitä sai Kuopiosta viime keväänä hintaan 15 e. Aleksi 13

Anonyymi kirjoitti...

Aika tosi paljon pyydat kenkuleista. Vaikea uskoa, etta noitten postikulut on muka 27 euroa. Tyhma tosin on se, joka maksaa, ei se, joka myy.

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi3, miten niin postimaksut 27 euroa? :D Iahan pyytää kengistä rahaa näin: postimaksut (esim. 5€)+tämänhetkinen arvioitu kenkien arvo (esim. 24€)+voitto(esim. 1€). Ei kaikki oman voiton jälkeen ole pelkkää postimaksuhintaa:D

ia kirjoitti...

Kommenttiboksit vain huudoille, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

hahahaha mitävittua, noide postikulut on se 6-8 e

ia kirjoitti...

Tsiisus: Ehei. Kengät eivät mene kirjeen postimaksuilla eivätkä luultavasti edes maksikirjeen, vaan paketin. Painon puolesta hintaa on jo vähintään 8,50e plus pakkauskulut minimissään se 2e, jolloin ollaan jo yli kympissä. Kengistä, joista maksoin 50e ja joita olen käyttänyt vain muutaman kerran, haluaisin saada itselleni jotain muutakin, kuin hyvän mielen.

Ja kukaan ei pakota ostamaan/huutamaan, joten jätetään ne mielipiteet ja muut näistä huutojen kommenttilaatikoista kokonaan pois, kuten olen jo nätisti pyytänyt. Samoin informaatiot, paljollako on jotain nähnyt kaupassa, se ei tässä tilanteessa auta ketään. Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kiusallani kommaan tänne.

Anonyymi nro 4:
Ia sanoi: "Korkeat lähtöhinnat johtuvat puhtaasti pakkaus- sekä postituskuluista, jotka laskin realistisesti mukaan. Lähtöhinnoista puhdasta voittoa minulle on n. 1-3e." Mistään tavaroiden arvioidusta tämänhetkisesta arvosta ei ollut puhetta.

Ja Ia:
Ymmärrän, että haluat rahaa, meneehän sinulla aikaakin kaiken tämän pyorittämiseen, mutta älä väitä muuta kuin todellisuudessa teet. Näistä kengistä saat voittoa reilusti yli kolme euroa.

ia kirjoitti...

Mikä siinä on, kun ei voida useista pyynnöistä huolimatta pitää asiaankuulumatonta kommentointia pois täältä? Mene kiusaamaan vaikka sisaruksias, tämän koossapitäminen muutenkin hankalaa.

Maksoin kengistä viisikymppiä, olen käyttänyt kenkiä alle viisi kertaa. Missään nimessä en voitolle tästä jää, vaikka kenkien hinta nousisi neljäänkin kymppiin. MINÄHÄN OLEN ITSE MAKSANUT NIISTÄ SEN VIISIKYMPPISEN, jumalauta :D Ja älä saatanassa sitten osta kenkiä, jotka ovat mielestäsi kohtuuttoman hintaiset. Niin yksinkertaista kuin se onkin.

En kommentoi asiaa enää, enkä sano sadattakolmatta kertaa, minne nämä kommentit kuuluvat, koska tiedät sen varsin hyvin itsekin.

Anonyymi kirjoitti...

ohhoh